Workshop: Extreme Vocals med Paula Befrits

Paula Befrits

Workshop: Extreme Vocals med Paula Befrits

EXTREME VOCALS

Vil du lære hvordan du bruger vokaleffekterne: growl, grunt, falsechord, distortion, rasp, grit, fry scream rattle osv., helt uden at ødelægge stemmen?

  • Bliver du hæs eller øm og tør i halsen, når du bruger de rå effekter?
  • Har du svært ved at holde energien og lydstyrken?
  • Har du nederen over at have en alt for pæn og kedelig stemme?
  • Gider du heller ikke at lave mere opvarmning og formålsløse stemmeøvelser?
  • Er du møgtræt af at se den ene tutorial efter den anden på YouTube, for egentlig bare at blive endnu mere forvirret?

Så er workshoppen i Extreme Vocals noget for dig!

Til workshoppen gør Paula dig i stand til at slippe dit indre effektbæst løs, uden at du slider og smadrer igennem, så du kan koncentrere dig 100% om dit udtryk, din tekst og din performance. Extreme Vocals er for alle typer sangere, vokalister, screamere og growlere, i alle stilarter, på alle niveauer og alt den supernørdede anatomi om stemmeteknik, bliver forklaret i simple, mundrette bidder – alle kan følge med!

Workshoppens første halvdel består af teoretiske oplæg og fælles øvelser omkring stemmens grundteknikker og de rå vokaleffekter. Derefter vil der være en masterclass, hvor hver deltager bliver coachet foran resten af gruppen.

Bonus: Ved tilmelding bliver du inviteret til Paulas lukkede online community "Sanger & Screamer Accelerator Lab". Her kan du sparre med andre vokalister, få feedback og desuden går Paula i dybden med et nyt tema hver måned. Du er medlem i 6 måneder ganske gratis!

Da workshoppen er et heldagsarrangement, sørger MudMusic for frokost uden beregning til alle deltagere.

 

Forberedelse:
For at få mest ud af workshoppen, vil du blive bedt om at se et par udvalgte videoer i grundteknik, fra "Sanger & Screamer Accelerator Lab" inden workshoppen. Derudover bedes du forberede en sang eller et stykke af en sang, som du vil arbejde med i masterclassen. Du får mere info om forberedelse tilsendt på mail efter din tilmelding.

 

MØD OPLÆGSHOLDEREN
Paula Befrits er Vocal Coach og specialiseret i bl.a. Extreme Vocals og har de seneste 17 år coachet vokalister fra hele verden. Hun har turneret i Europa med sit eget hard rock band Minx og har desuden fungeret som backing vokalist for bl.a.: Supercharger, Royal Hunt, Anne Linnet, Kira Skov, Anisette Koppel, Wafande, Steen Jørgensen, MC Einar, Peter AG, Lil’ Kaka, Ataf, Hvid Sjokolade, Reefer Decree, Stig Møller, Poul Dissing, Danser med Drenge, Nadia Stein, Søren Berlev, Elvis On My Mind m.m. Derudover er Paula uddannet på ”3-year Singer / Teacher Diploma Course”, Complete Vocal Institute v. Cathrine Sadolin i 2008 og har tidligere været en fast del af lærerstaben på Complete Vocal Institute og Skuespillerakademiet.

 

PRAKTISK INFORMATION

Tidspunkt: Lørdag d. 11. marts 2023, 12.00 – 18.00. Kom gerne 15 minutter før.

Sted: Spillestedet, Kansas City, Munkebjergvej 140, Odense M. Der er gratis parkering og busstoppestedet SDE Munkebjergvej ligger kun 250m derfra.

Krav: Da der er et begrænset antal pladser og vi gerne vil give så mange fynske artister mulighed for at deltage, skal du have en relation til det fynske vækstlag og ikke tidligere have deltaget i Extreme Vocals-workshop gennem MudMusic, for at tilmelde dig.

Tilmelding: Arrangementet er gratis, men har bindende tilmelding. Send en mail til mudmusic@kansascity.dk med dit navn, telefonnummer og en kort beskrivelse af din tilknytning til Fyn, hvis du ønsker en plads. OBS: da der er et begrænset antal pladser, bliver de fordelt efter først til mølle-princippet. Du er derfor først sikret en plads til workshoppen, når du har fået en bekræftelsesmail fra mudmusic@kansascity.dk, så hold øje med din indbakke/spamfilter.

Forplejning: Arrangementet er inklusiv frokost og drikkevarer. Har du nogle fødevareallergier, eller er der andre hensyn, vi skal tage? Kontakt os på mudmusic@kansascity.dk