Udgivelsesstrategi med Torsten Cubel

Torsten Cubel

 

Udgivelsesstrategi med Torsten Cubel fra Danmark Music Group

 

Udgivelsesstrategi – sådan arbejder man bedst med sine udgivelser digitalt.

Hvad vil du gerne opnå med din indspillede musik? Hvilke overvejelser skal du gøre dig inden du udgiver din musik digitalt? Hvad gør du inden og efter du så har udgivet din musik digitalt? Hvordan arbejder du med dine onlineprofiler?

Det, og meget mere, kan du få svar på den 16. marts, når Scandinavian Label Manager Torsten Cubel fra Danmark Music Group gæster MudMusic, til et spændende, gratis oplæg om udgivelsesstrategi.

 

Mød oplægsholderen

Danmark Music Group er den største uafhængige digitale distributør i Skandinavien, med kontorer i Randers og Hamburg. Her hjælper Torsten artister og pladeselskaber med udgivelsesstrategi og pitch af musik til diverse streamingtjenester. I 2013 blev Torsten uddannet Music Manager fra Det Jyske Musikkonservatorium og var efterfølgende sync manager ved Iceberg Music Group. Torsten har en fortid som manager for Esther Maria og UTAH og er desuden medstifter af Aarhusecho.dk, som er en hjemmeside der sætter fokus på musik med tilknytning til Aarhus, samt publishingfirmaet SPANRA APS.

 

Praktisk information

Tidspunkt: 16. marts 2022, kl.19.00 – ca. 22.00. Kom gerne 15 minutter før.

Sted: Spillestedet, Kansas City, Munkebjergvej 140, Odense M. Der er gratis parkering og busstoppestedet SDE Munkebjergvej ligger kun 250m derfra.

Pris: Arrangementet er gratis, men kræver billet og har bindende tilmelding.