Fra band til business – få styr på dit shit uden at sælge din sjæl

Iværksætterfestival

Fra band til business

Fra Band til Business

Iværksætteri for den udøvende musiker eller: få styr på dit shit uden at sælge din sjæl.

Vi ved det godt: økonomi, jura, business og mentalt helbred er måske ikke de mest spændende og sexede emner at bruge en lørdag på, men vi lover, det ikke bliver tørt og kedeligt!

Du tænker måske ikke over det, men som musiker er du også iværksætter. Så hvordan gør man nu lige, når der så begynder at tikke penge fra spillejobs ind? Skal dit band have et CVR-nummer? Hvad med B-indkomst, så du ikke får et kæmpe skattesmæk? Hvordan undgår du egentlig at sælge sin sjæl, når du skriver en kontrakt? Og vigtigst af alt: hvordan sikrer du, at du mentalt kan holde til den helt store karriere?

Dagen foregår på Kansas City, Munkebjergvej 140 og byder på flere forskellige talks, mulighed for one on one sparring med relevante fagpersoner og afsluttes selvfølgelig med en koncert!

Programmet offentliggøres snart – stay tuned og sæt kryds i kalenderen 19. november!

Arrangementet præsenteres i et samarbejde mellem Kansas City, MudMusic, Odense Øvelokaleforening, Kielberg Advokater og Odense Iværksætterfestival.

 

PRAKTISK INFORMATION

Tidspunkt: lørdag d. 19. november - kl.15 - ca. 21.30

Sted: Kansas City, Munkebjergvej 140, Odense M. der er gratis parkering og busstoppestedet SDE Munkebjergvej ligger kun 250m derfra.

Pris: 80 kroner inkl. gebyr. Med i prisen følger en gratis øl/vand. Mulighed for tilkøb af sandwich ved billetkøb, t.o.m. 17. november.