SPOT+ og den danske musikbranche med Jesper Mardahl

Jesper Mardahl

SPOT+ og den danske musikbranche med Jesper Mardahl, konferencechef for SPOT+

SPOT+ og den danske musikbranche

SPOT Festivalen er Danmarks største branchefestival. Men hvad er det præcist ved festivalen, der gør den til et vigtigt værktøj for up-coming artister og aktører i branchen? Og hvilke aktører er der nu egentlig liiiige i branchen?

Den 30. marts venter der MudMusic et glædeligt gensyn med konferencechef for SPOT+, daglig leder af Promus og chefsekretær for Music City Aarhus 2022-projektet, Jesper Mardahl.

Igen i år lægger Jesper nemlig vejen forbi MudMusic til et oplæg om den danske musikbranches aktører og arbejdsområder samt alle de muligheder der er for vækstlagsartister ved SPOT Festivalen. Her er der særligt fokus på SPOT +, som er netværks- og konferencedelen af festivalen.

Udover oplægget, byder dette arrangement også på hyggelig fællesspisning og en oplagt mulighed for at netværke, deltagerne imellem.

 

Mød oplægsholderen

Med over 37 år som professionel i den danske musikbranche har Jesper Mardahl været rundt om de fleste hjørner af musikscenen. I første omgang som musiker, men siden da "bag kulisserne" i rollen som A&R manager, producer, label manager og promotion og marketing manager hos en lang række af de førende musikvirksomheder i Danmark. Herunder både store, tidligere danske pladeselskaber som Genlyd Grammofon, Medley Records og Sonet Dansk Grammofon, men også ”gamle” majors som BMG Ariola og EMI Music.

Efterfølgende arbejdede Jesper som projektleder på GAFFA, som medudvikler af Music Management-programmet på Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus, som censor på MM-uddannelsen på RMC, som panelist og foredragsholder på internationale branchefestivaler som SXSW, Eurosonic, by:Larm, Canadian Music Week, Reeperbahn Festival, Vill Vill Vest, The Great Escape og SPOT +, - og nu som daglig leder for landets første netværksplatform for det professionelle musikmiljø, Promus.

Desuden har Jesper været initiativtager til Music City Aarhus og også medstifter af det internationale by-netværk, Music Cities Network.

Siden 2015 er Jesper også konferencechef for SPOT +, der er branchedelen af SPOT Festivalen, og for nylig blev han udnævnt til chefsekretær for Music City Aarhus 2022-projektet.

 

Praktisk information

Tidspunkt: 30. marts 2022, kl. 17.30 - ca. 21.00, inklusiv spisning. Kom gerne 15 minutter før.

Sted: Kansas City, Munkebjergvej 140, Odense M. Der er gratis parkering og busstoppestedet SDE Munkebjergvej ligger kun 250m derfra.

Pris: Da arrangementet er med spisning, er der delvis egenbetaling på 35 kroner.

Har du nogle fødevareallergier, eller er der andre hensyn, vi skal tage? Kontakt os på mudmusic@kansascity.dk