Sæt mål, lav en handleplan og find dit publikum – med Trine Ulrich

Trine Ulrich

 

Sæt mål, lav en handleplan og find dit publikum, med Trine Ulrich fra Account The Beat

Hvad er succes for dig, og hvordan definerer du nogle klare mål og handler på dem? Hvordan finder du dit publikum? Efter denne workshop går du hjem med en konkret handleplan, som kan bringe dig skridtet videre imod at nå dine mål.

Workshoppen er henvendt til bands og artister i faste konstellationer da den blandt andet indeholder praktiske øvelser og individuel feedback. Der er derfor også et begrænset antal pladser.

Hvis I er et band, opfordres I til at deltage så mange som muligt, idet der skal arbejdes indgående med kernen i jeres fælles projekt.

 

MØD OPLÆGSHOLDEREN

Trine Ulrich ejer managementfirmaet Account The Beat, hvor hun arbejder som daglig manager for navne som Fallulah, LIVLØS, EYES m.fl.
Trines hjerte har altid brændt for musikken og hun har arbejdet med den i flere forskellige sammenhænge. Hendes CV indeholder blandt andet regnskabsmedarbejder på Vega og Frost Festival, booker på Carpark og Oppenheimer Festival, musikskribent for forskellige medier med fokus på det danske vækstlag, projektleder på talks om musikbranchen, samt podcasten ”Kunsten at afmontere det svære” om mentalt helbred i musikbranchen.

 

PRAKTISK INFORMATION

Tidspunkt: 7. september 2022, 18.30 – ca. 21.30. Kom gerne 15 minutter før.
Sted: Spillestedet, Kansas City, Munkebjergvej 140, Odense M. Der er gratis parkering og busstoppestedet SDE Munkebjergvej ligger kun 250m derfra.
Pris: Arrangementet er gratis, men kræver en billet pr. band/artist og har bindende tilmelding.