Om os

MudMusic er et samarbejde mellem de to fynske spillesteder Kansas City og Musikhuset Posten


KANSAS CITY

Kansas City er både et koncertsted og et musisk miljø, hvor Odense Øvelokaleforening har øvelokaler til mere end 350 musikere. Siden 2006 har vi fungeret som scene for up-coming musik, vækstlaget og progressiv musik. Vi er et rum, hvor musikken kan blomstre og musikerne kan få lov til at træde på en scene, nogle for måske første gang i deres liv. Her kan vi skabe erfaring med livekoncerter, professionelle forhold og erfarne teknikere. Spillestedet er et rum, hvor ny musik altid er velkomment. Vi er dem, der tør satse på nogle gange ukendte talenter og være med til at udvikle dem på deres rejse. Vi giver både musikerne mulighed for nye oplevelser, men har også fokus på, at publikum kan få nye og spændende musikoplevelser med hjem, når de er til koncert hos os. Øvelokaleforeningen og Kansas City giver rent praktisk rum for, at musikerne kan øve 24/7. Vi rummer den eksperimenterende bredde-genre fra vækstlaget både fra undergrunden og konservatoriet, så disse tidligt stimuleres. Det skaber en social identitet hos miljøet af udøvende musikere på Fyn.

“Vores musiske skabende trang for de udøvende musikere på Fyn giver grobund for at ville give muligheder for de talenter, som findes i hobetal i undergrunden. Med dette projekt intensiverer vi denne indsats og skaber de bedste forudsætninger for at opkvalificere de fynske up-coming talenter”.
– Thomas Aarup, direktør på Kansas City

MUSIKHUSET POSTEN

Musikhuset Posten, der ligger i hjertet af Odense, lægger altid vægt på at præsentere publikum for livemusik af høj kvalitet. Nationale såvel som internationale artister fylder Postens program, primært i rockgenren, men genre som jazz, blues, world, songwriter, indie mm. er også en fast del af programmet. Postens unikke akustik er blevet rost af både publikum og anmeldere såvel som af produktionsfolk og kunstnere – visse mener endda at lydforholdene hører til blandt de bedste i Norden. Posten har siden sin ombygning i 2007 fået en publikumskapacitet på 900. Musikhuset Posten, drives af Den Erhvervsdrivende Fond Odense Live Fonden. I 2007 skiftede huset navn til Posten. Vi støtter stadigvæk up-coming bands, men afholder primært koncerter med mere veletablerede bands.

“Som regionalt spillested har vi stor fokus på talentudvikling og give nye artister/bands plads til at udøve deres musik i en professionel retning, således at de kan begå sig på større spillesteder og festivaler. Hvis der ikke satses benhårdt på vækstlaget, får vi ikke de nye talenter som den rytmiske musik fortjener”.

– Morten Østlund, spillestedsleder på Musikhuset Posten

Støttet af: Tuborgfondet, Dansk Artist Forbund, Dansk Musiker Forbund, Statens Kunstfond og By- og Kulturforvaltningen, Odense Kommune