MUDMUSIC X SPOT

Den 6. maj 2022 kan du opleve MudCrewet 21 live på årets SPOT Festival!

Du finder os i Den Rå Hal på Godsbanen, hvor MudCrewet 2021 giver den gas fra klokken 14.20. Der er fri entré.
Nedenfor kan du læse mere om de artister du kan opleve:

ASTAA

ASTAA er en upcoming artist, der med sin musik blander dreampop med soul og r&b. Teksterne snakker om alt fra destruktive venskaber til kærlighedens uundgåelige klichéer. Bag ASTAA finder man den 18-årige sanger, sangskriver og producer Asta Gaustad. Lige nu arbejder hun på sin debut EP Bittersweet. Den 6. maj er hun klar til at indtage scenen på SPOT festival med ny musik.

Den Rå Hal kl. 14.20

LITE KITE

Lite Kite er et rockband på fire medlemmer mellem 22 og 28 år. Musikken er energisk og original. Samtidig er melodierne fængende og meget let spiselige. Genremæssigt trækker musikken tråde fra bands som Foo Fighters, Kings of Leon og Grand Avenue. Der er altid et stærkt budskab i sangene og vi brænder for at formidle det til publikum på en overbevisende og engageret måde.

Den Rå Hal kl. 15.20

JOHNAS-K

I sin mission for at repræsentere både det nye og det gamle, skaber rap-kunstneren Johnas-K noget helt unikt. Med klassisk lyd, blandet med nymoderne beats, rapper Johnas-K om hverdagens undertrykkelse med et glimt af humor. Kunstnere som bl.a. Suspekt, L.O.C. og Per Vers. har inspireret Johnas- K til at skrive musik, og hjulpet ham med at bearbejde en ellers hård opvækst.

Den Rå Hal kl. 16.20

MYSTERY OF MIDNIGHT

Mystery of Midnight er et originalt rockband, som hele tiden søger nye veje for at genoplive rock musik. Dette kommer til udtryk i diversiteten af bandets sange, som stammer fra medlemmernes brede musikalske bagland. Der drages inspiration fra kunstnere som Queen, Nirvana, The Pretty Reckless mv – Forvent derfor et show med et højt energiniveau, og fængende rytmer.

Den Rå Hal kl. 17.20

OHNOTHING

OhNothing er en elektronisk analog duo som bedst kan beskrives som Kate Bush møder Kraftwerk. Live holder de et minimalistisk udtryk, med en twist af 80’er lyd i strukturen, som tydeligt bærer tydelige referencer til shoegaze/dreampop. Målet er at skabe et univers, som drager med lækre bass-synth riffs, smukke lag af synth flader og melodramatisk guitar.

Den Rå Hal kl. 18.20

MudMusic x SPOT