OHNOTHING

OhNothing

OhNothing er en elektronisk duo bestående af søster og bror - Annika (Vokal + MicroKorg) og Jesper (Moog, Sequencer, Trommemaskine og Guitar).

Som søskende er opvæksten blevet delt på godt og ondt. På trods af mange forskelligheder, har der altid være en fælles interesse for at undersøge det skæve og det anderledes - samtidig med at den fælles passion for musik, altid har været der. At finde hinanden musikalsk har dog været en rejse ad omveje i mange forskellige musikalske projekter - hver for sig.

I 2017 valgte søskendeparret dog at forene kræfterne i en electro-punk duo, med fokus på skarpe minimalistiske synth-riffs og punktet vokal. Efter en håndfuld koncerter begyndte udtrykket at ændre sig, og siden dannelsen har bandet igennem tre selvproducerede EP’er bevæget sig over på den alternative pop-scene, og i dag er der tydelige referencer til til shoegaze (Beach House, Cromatics, Cocteau Twins m.fl.) og alternativ elektropop (XX, The Knife, MGMT, M83, Electric Youth m.fl.).

Live er OhNothing ikke bange for at holde fast i et minimalistisk udtryk. Ofte er sangene båret af sequencer, moog og trommemaskine, men indimellem får sangene også lov til blot af stå tilbage med en nøgen guitar og Annikas vokal. Men ligegyldigt udtryksform er målet at skabe et univers, som drager med lækre bass synth riffs, smukke lag af synth flader og melodramatisk guitar.

Følg OhNothing her:

Facebook

Instagram

YouTube

Spotify