Mystery of Midnight

Mystery of Midnight

Amerikaniseret Alternative Rock serveret med fængende melodier og hæsblæsende guitarsoloer!

Mystery of Midnight er et alternative rockband med stort tryk på alternative. Dette kommer til udtryk i diversiteten af bandets sange; en diversitet der bunder i bandmedlemmernes brede musikalske bagland. Der drages derfor inspiration fra mange forskellige genre såsom: punk, hard rock, funk, soul, blues, mv. – forvent derfor at blive blæst ligeligt bagover af mange forskellige genreindtryk.

Mystery of Midnight’s mission er, at puste nyt liv i rockmusikken, hvilket de arbejder frem mod, ved at være åbne og nytænkende i sangskrivningen. Bandets kreative filosofi er således også: “så længe det lyder fedt, betyder genreforventninger forsvindende lidt.”

De lyriske temaer omfavner alt lige fra hverdagens melankoli og problemstillinger, til kærlighed og politisk oprør. Temaer der bliver fremført med stærke hooks og melodier, som runger i hovedet på modtagerne længe efter de fortæres. Dette kan til dels tikskrives forsangerens kraftfulde og dynamiske vokal, som på en og samme tid indgyder nærvær, aggression og sårbarhed.

De fire drenge er opvokset, bosat og aktive i den næsten blasfemisk yderliggende fynske broby; Middelfart – hvor de desuden har base på Ungdomshuset Walker.

Mystery of Midnight består af:

Sigurd Ilsøe / Forsanger og rytmeguitar

Rasmus Henriksen / Backupsanger og leadguitar

Ludvig Møller / Trommer

Benjamin Askholm / Bass

Følg Mystery of Midnight her:

Facebook

Instagram