Lara

Lara er et alternativt Pop/Rock-band bestående af fem medlemmer. Forvent forvrængede guitarer, stærke vokaler, poppede omkvæd og bløde, catchy ballader, der på scenen udfoldes i en energisk, publikums- og jordnær performance. Selvom bandet gør brug af skæve elementer, er visionen altid, at sangene skal være lettilgængelige. Det lyriske univers bevæger sig rundt om kærlighed på godt og ondt – som en universel følelse alle kan relatere til. Dertil sættes der i sangteksterne også ord på de tanker og følelser i den indre tumult, som mennesker går og behandler i stilhed.

Bandets første udgivelse udkom i januar 2019 og blev anbefalet på KarriereKanonen, hvor der blev draget paralleller til bandet Mew – der sammen med kunstnere såsom Biffy Clyro, Tim Christensen og Frightened Rabbit er en af deres store inspirationer, og som står for et lydbillede Lara er inspireret af. Over sommeren 2019 så 4 nye udgivelser også dagens lys, der ligesom de forrige udgivelser blev indspillet i lokale omgivelser på en gård på Fyn. Bandet deltog i 2018-sæsonen for Emergenza-konkurrencen og blev kåret som vindere af finalen for Syddanmark på Posten af en jury bestående af folk fra den danske musikindustri. Medlemmernes store engagement i musikken har udmundet i koncerter rundt om i Danmark. I Jylland, på det lokale Fyn, men også på spillesteder som RUST og Pumpehuset i København. Lara vil gerne levere mindeværdige koncerter og lægger en stor ære i at levere energiske koncerter, som inddrager publikum i musikken.

Lara består af frontmand og sangskriver Jonathan K. Jensen, pianist og vokalist Viktor R. Washuus, guitarist Asger D. Olin, bassist Sebastian K. Jensen og trommeslager Holger Lindholm.

 

 

Følg Lara lige her:

Facebook

Instagram