Lara Luna

Alternativ Pop/Rock udfoldet i en energisk og jordnær performance

Lara Luna er et alternativt Pop/Rock-band bestående af fire medlemmer. Forvent forvrængede guitarer, stærke vokaler, poppede omkvæd og bløde, catchy ballader, der på scenen udfoldes i en energisk- og jordnær performance. Det lyriske univers bevæger sig rundt om kærlighed på godt og ondt – som en universel følelse alle kan relatere til. Dertil sættes der i sangteksterne også ord på de tanker og følelser i den indre tumult, som mennesker går og behandler i stilhed.

Bandets første udgivelse udkom i januar 2019 og blev anbefalet på KarriereKanonen, hvor der blev draget paralleller til bandet Mew – der sammen med kunstnere såsom Biffy Clyro, Tim Christensen og Frightened Rabbit er en af deres store inspirationer, og som står for et lydbillede Lara Luna er inspireret af. Over sommeren 2019 så 4 nye udgivelser også dagens lys, der ligesom de forrige udgivelser blev indspillet i lokale omgivelser på en gård på Fyn. Bandet vandt 2018-sæsonen for Emergenza-konkurrencen i Syddanmark og blev derefter udvalgt til talentudviklingsforløbet MudMusic 2019. Begge steder blev bandet udvalgt af folk fra den danske musikbranche.

Medlemmernes store engagement i musikken har udmundet i koncerter på spillesteder rundt om i Danmark. Såsom Pumpehuset, Beta og RUST i København, Posten og Kansas City i Odense og HQ i Århus. Derudover var Lara Luna på 2020-programmet for de corona-aflyste festivaler SPOT Festival og Midtfyns Festival.

Den 20. november 2020 skiftede bandet navn til Lara Luna fra Lara

Lara Luna er:

Jonathan Kjærulff Jensen
– Frontmand og sangskriver
Asger Demant Olin
– Guitarist
Sebastian Kjærulff Jensen
– Bassist
Christoffer Birkeholm Leth
– Trommeslager

Følg Lara Luna lige her:

Facebook

Instagram

Spotify

Soundcloud