Mød juryen

Juryen til MudMusic ’19-20: TBA

Vi offentliggører lige nu vores jurymedlemmer løbende på Facebook!


Nedenfor kan du læse mere om den jury, der udvalgte de seks bands i MudMusic ’18-19.

Jesper Frydenlund – 3RD TSUNAMI AGENCY

Igennem de sidste 15 år har Jesper siddet med artister som Volbeat, L.O.C., Noah Carter, Go Go Berlin, Aura, Ude Af Kontrol, Ukendt Kunstner, Soleima og internationale artister som Hatebreed, Sick Of It All og Yung Lean.

“Jeg fokuserer altid på autenticitet, originalitet, dristighed og melodisk tæft. Det er ikke tit, at hele denne pakke indfries så mindre kan også gøre det; og her kommer autenticiteten i første række hos mig. Så ved jeg gerne om der er noget på spil og om det kan rykke ved nogle grænser i musiklandskabet!”

 


Jacob Ødegaard – NORD BOOKING AGENCY

Jacob har arbejdet professionelt med musik siden 2001. De sidste 10 år har han arbejdet som arbejdet som booking agent for en lang række af landets største artister – blandt andet Rasmus Seebach.

“Jeg kan lide stort set alle musik genrer, men først og fremmest lytter jeg efter, om musikken rører mig. Jeg skal kunne føle det, hvis jeg skal kunne arbejde med det. For mig er det alfa og omega i forhold til, hvilke artister jeg arbejder med”.

 


Christian Skjølstrup – GLASS MANAGEMENT

Christian er oprindeligt fra Odense og startede sin karriere som koncertarrangør i byen. I 2017 modtog han Odense Live’s ærespris for sit arbejde. Han ejer og driver managementselskabet Glass Management (Dúné, Gulddreng m.fl.)

Ud over at være manager er Christian også A&R konsulent på Universal Music Danmark.

“Jeg fokuserer på personlighed og talent, når jeg leder efter nye artister. Selvfølgelig lytter jeg efter den gode sang, men den kan i princippet altid skrives. Uden personlighed bliver man aldrig interessant som artist og talent er et must”.

 


Nicki Bladt – CELEBRATION RECORDS

Nicki er co-stifter og indehaver af odenseanske Celebration Records, som i dag tæller 14 bands og har udgivet 15 albums og mere end 40 singler. De arbejder bl.a. med bands som Son Of Caesar, In Memoirs, Death Machine og We Are The Way For The Cosmos To Know Itself. I 2017 startede de også egen bookingafdeling op, primært for egne artister, men også for samarbejdspartnere i bl.a. Tyskland.

“Som passioneret musikelsker igennem mange år lytter jeg meget med hjertet, når jeg skal lytte og bedømme ny musik. Jeg leder altid efter musik der rører, rammer eller overrumpler mig på et eller andet plan. Det behøver ikke nødvendigvis være det næste store hit, men det skal gøre mig nysgerrig efter at høre mere. Og det kan være alt lige fra en god melodi, et lækkert omkvæd, en stærk vokal eller noget helt fjerde. Jeg vil hellere have kunstnere der er in it for the long run, som vi kan bygge nære og varige relationer med”.