Mød juryen

Stay tuned: Juryen til MudMusic 2021 vil blive præsenteret lige her snarest…


Juryen som udvalgte de fem bands til MudMusic ’19-20:

Nicki Bladt – CELEBRATION RECORDS / SORTE PLADER

Nicki Refstrup Bladt er co-stifter og indehaver af odenseanske Celebration Records og Sorte Plader.

Celebration Records tæller i dag 20 bands/artister og har en lang række udgivelser bag sig. De arbejder bl.a. med bands/artister som Penny Police, In Memoirs, DEATH MACHINE, SUNDAYS og We Are The Way For The Cosmos To Know Itself. I 2017 startede de også egen bookingafdeling op, primært for egne artister, men også for samarbejdspartnere i bl.a. Tyskland. I 2018 startede deres dansksprogede sublabel Sorte Plader.

“Som dedikeret musikforbruger igennem mange år lytter jeg meget med hjertet, når jeg skal lytte og bedømme ny musik. Jeg leder altid efter musik der rører, rammer eller overrumpler mig på et eller andet plan. Det behøver ikke nødvendigvis være det næste store hit, men det skal gøre mig nysgerrig, og gerne overraske mig. Det kan være alt lige fra en god melodi, et lækkert omkvæd, en stærk vokal eller noget helt andet. Jeg vil meget hellere have kunstnere der er in it for the long run, som vi kan bygge nære og varige relationer med, end dem der udelukkende tænker i at lave det næste store store hit.”

Henning Dons Tvarnø – BETA

Henning Dons Tvarnø er leder, booker og produktionsansvarlig på spillestedet BETA på Amager i København.

“Dagligdagen består blandt andet i at lytte til nye talenter, som vi tror på kan vokse og blive etablerede. Fokus er primært rock i alle subgenrer. Vi arbejder med artister, som kan klare den lange distance – og har derfor mindre interesse i de hurtige, som er glemt i næste uge. På et spillested arbejder man ikke fast med en artist – til gengæld skal man finde guldet iblandt ca.1400 artister om året.”

“Jeg kigger på hvor artisten står lige nu og hvor langt tid artisten har været om at nå derhen. Det er for mig en indikator for, hvad man kan forvente fremad og hvilken seriøsitet der ligger bag. Der skal være noget nyt med i numrene eller i performance. Noget som er catchy og som man husker. Sidst men ikke mindst, så skal der være noget energi. Numrene skal leveres så man ikke er i tvivl om, at de bliver ment.”

Jesper Thisgaard – SPOT FESTIVAL

Jesper er booker for SPOT Festival i Aarhus – Danmarks største showcase festival, med over 300 koncerter i løbet af 3 dage. Jesper er også tidligere selvstændig booker, hvor han bl.a. har arbejdet med bands som The Entrepreneurs og Farveblind.

“Jeg lytter efter den gode sang. Er man i stand til at skrive en god sang, så er man kommet langt. Derudover hvor bandets lyd går ind i det nuværende musiklandskab – Men jeg lytter også meget til den nok så berømte mavefornemmelse.”

 

 

 


Tina Sylvan – ALL THINGS LIVE

Tina Sylvan har +20 års erfaring fra musikbranchen – og har igennem de sidste 10 år arbejdet som promoter hos ICO Concerts, nu All Things Live.

Her sætter Tina koncerter op med helt nye og upcoming artister, så som James TW, Dodie og Japanese House, men afvikler også nogle af de helt store koncerter med Justin Bieber, Rolling Stones og Rammstein.

“Jeg lytter til musik med hjertet og musikken skal røre mig, her skal siges at genren spiller ingen rolle. Jeg prøver altid at finde det unikke i musikken, der gør at jeg tror at en sang/band har en fremtid.
Det er svært at definere, men det er en helt klar følelse for mig, om et band har det eller ej. En artist/band skal kunne skille sig ud, men ikke nødvendigvis spille højest.”

Juryen som udvalgte de seks bands til MudMusic ’18-19:

Jesper Frydenlund – 3RD TSUNAMI AGENCY

 


Jacob Ødegaard – COPENHAGEN MUSIC

 


Christian Skjølstrup – GLASS MANAGEMENT

 


Nicki Bladt – CELEBRATION RECORDS