Mød juryen

Juryen til MudMusic 2021

Nicki Bladt

Nicki Refstrup Bladt er co-stifter og indehaver af odenseanske Celebration Records.

Celebration Records tæller i dag 22 bands/artister og har en lang række udgivelser bag sig. De arbejder bl.a med musikere som Penny Police, In Memoirs, DEATH MACHINE, SUNDAYS og Greta. I 2017 startede de også de egen bookingafdeling op, primært for egne artister, men også for samarbejdspartnere i bl.a. Tyskland. I 2018 startede deres dansksprogede sublabel Sorte Plader, som sidenhen er solgt fra.

“Som dedikeret musikforbruger igennem mange år lytter jeg meget med hjertet, når jeg skal lytte og bedømme ny musik. Jeg leder altid efter musik der rører, rammer eller overrumpler mig på et eller andet plan. Det behøver ikke nødvendigvis være det næste store hit, men det skal gøre mig nysgerrig, og gerne overraske mig. Det kan være alt lige fra en god melodi, et lækkert omkvæd, en stærk vokal eller noget helt andet. Jeg vil meget hellere have kunstnere der er in it for the long run, som vi kan bygge nære og varige relationer med, end dem der udelukkende tænker i at lave det næste store store hit.”

Tina Sylvan

Tina Sylvan har over 20 års erfaring fra musikbranchen – de sidste 11 år som promoter hos All Things Live Denmark. Her sætter hun koncerter op med nye og up-coming artister som Girl in Red, The Slow Readers Club og bbno$. Tina afvikler dog også nogle af de helt store koncerter med Sam Smith, Justin Bieber og Rammstein.

"Jeg lytter til musik med hjertet og musikken skal røre mig - her skal siges at genren spiller ingen rolle. Jeg prøver altid at finde det unikke i musikken, der gør at jeg tror at en sang/band har en fremtid. Det er svært at definere, men det er en helt klar følelse for mig, om et band har det eller ej. En artist/band skal kunne skille sig ud, men ikke nødvendigvis spille højest."

Jesper Thisgaard

Jesper Thisgaard er booker for SPOT Festival i Aarhus – Danmarks største showcase festival. Han har tidligere været selvstændig booker, hvor han bl.a. har arbejdet med bands som The Entrepreneurs og Farveblind.

"Jeg lytter efter den gode sang. Er man i stand til at skrive en god sang, så er man kommet langt. Derudover hvor bandets lyd går ind i det nuværende musiklandskab - men jeg lytter også meget til den nok så berømte mavefornemmelse."

Freja Becker

Freja Becker har arbejdet med musik i fire år. Først som medejer og Head Of Music Relations hos musik streaming tjenesten Limelight Music. Her fokuserede hun på at finde og scoute morgendagens stjerner. Hun scoutede mere end 2.400 artister til platformen, lavede koncerter og events. Freja er nu hos bookingagenturet Luger, hvor du bl.a. finder MØ, The Minds of 99 og Jada. Her arbejder Freja med 13 artister og til dagligt udvikler hun og finder nye spændende artister, laver strategier, booker tours og taler med arrangører og festivaler.

"Det vigtige for mig er vokalen, rytmen og sangen. Jeg lytter rigtig meget efter lead vokalen – hvordan ligger personen på beatet, hvordan styrer vokalen rytmen og melodien i sangene og så selvfølgelig den gode sangskriver. Når jeg kigger på en liveoptræden leder jeg efter den naturlige performer – kan personen lide at være på scenen, føler sig tilpas og bevæger sig frit."

Tidligere jurymedlemmer

Nicki Bladt
CELEBRATION RECORDS
Jurymedlem '19-20

 

Tina Sylvan
ALL THINGS LIVE
Jurymedlem '19-20

Henning Dons Tvarnø
BETA
Jurymedlem '19-20

 

Jesper Thisgaard
SPOT FESTIVAL
Jurymedlem '19-20

 

Jesper Frydenlund
3RD TSUNAMI AGENCY
Jurymedlem '18-19

Jacob Ødegaard
C O P E N H A G E N M U S I C 
Jurymedlem '18-19

Christian Skjølstrup
GLASS MANAGEMENT
Jurymedlem '18-19

 

Nicki Bladt
CELEBRATION RECORDS
Jurymedlem '18-19