LIVE PÅ BETA

HØR VORES MUDCREW LIVE I KØBENHAVN!

MudMusic går LIVE og indtager BETA med årets MudCrew!
Den 13. februar 2020 præsenterer MudMusic fem up-coming, talentfulde bands og artister fra Fyn, som inddrager publikum i intense liveoplevelser inden for både rock, elektronisk pop, nordic hardcore og pop/rock!

Aftenens bands og artister er genremæssigt vidt forskellige – men de har én ting til fælles: De er alle up-coming fra det fynske vækstlag, udvalgt af en stærk jury bestående af Tina Sylvan (All Things Live), Jesper Thisgaard (SPOT Festival), Henning Tvarnø (BETA) og Nicki Bladt (Celebration Records/Sorte Plader)

Aftenens artister byder på masser af talent, ambitioner og potentiale til at være de næste store navne på de store musikscener!

Lara DK

Alternativ Pop/Rock udfoldet i en energisk og jordnær performance

Forvent forvrængede guitarer, stærke vokaler, poppede omkvæd og bløde, catchy ballader, der på scenen udfoldes i en energisk, publikums- og jordnær performance. Det lyriske univers bevæger sig blandt andet rundt om kærlighed på godt og ondt – som en universel følelse alle kan relatere til – og lydbilledet er inspireret af kunstnere såsom Mew, Biffy Clyro, Tim Christensen og Frightened Rabbit.

 

Dead Witch 

Nordic hardcore med tonstung aggression og knusende growls

På scenen er Dead Witch garant for lige dele tunge, aggressive riffs og en sceneoptræden, der river ansigtet af publikum med en eksplosion af energi, primært centreret omkring forsanger Kenneth Sjølunds intense scenepersona og gutturale brøl. Groovy riffs, punchy bass, hårdtslående trommer og et dæmonisk brøl sikrer, at lytteren bliver rystet solidt igennem.

 

David Mølhede & Rundt Omkring 

Dansksproget rock, med et højt energiniveau og en klokkeklar agenda!

Bandet har netop indspillet deres debutalbum “SORT”, som udkommer i efteråret 2019. Albummet strækker sig fra højtenergisk guitarrock, der smager af Magtens Korridorer, med refleksion over samfundet og politiske stikpiller, til de mere 70’er-klingende sange, der får én til at sende en lille tanke til Eik Skaløe og Niels Skousen. Bandets univers føles som en stærkt personlig energiudladning med en klokkeklar agenda, der med de vedkommende og eftertænksomme tekster – uden tvivl – efterlader lytteren med stof til eftertanke.

 

 

Fanny Wree 

Dyster elektropop, der stemningsmæssigt kunne agere soundtrack til sene nætter på mørke klubber

Fanny Wree konstruerer dyster elektronisk pop, der agerer lydbillede til sene nætter på mørke klubber, da vokalen både har evnen til at virke inkluderende og koldt distancerende. Selvom hendes elektropop vil finde et naturligt hjem i et dystert univers, er det ikke ensbetydende med, at musikken er en afdæmpet. Intensiv brug af hårdtslående beats sikrer et fast greb om poppens puls, der indkapsler lytteren i skæringernes skygger. Hendes stringente fastholdelse af markante beats er et afgørende element i produktionerne.

 

JUNA 

Elektronisk pop med kant

JUNA er en dansk pop-trio som gerne vil give den moderne pops former flere løse ender. Med kærlighed for fuldfede synthesizers og den simple melodi dyrker JUNA poppens klicheer uden skam og bevæger sig frygtløst gennem poppens smukkeste og grimmeste facetter. Med to frontmænd tager JUNA dig igennem et energitæt og diverst live-set, hvor der er højt til himlen og tæt til scenen.

 

Læs mere her:

Facebook-begivenhed: https://www.facebook.com/events/390665841818261/ 
Læs mere og køb billetter i forsalg til kun 80 kr. lige her: https://amagerbio.dk/k/mudmusic-live-x-beta/