Få styr på dine riders!

Få styr på dine riders

Få styr på dine riders!

Workshop: Få styr på dine riders, med Holger Christensen, Nikolaj Lund & Christian Øhlenschlæger

Jeres tech- og hospitality-riders er nogle af de vigtigste ting for spillestedet, når de skal gøre klar til jeres koncert. Så hvad kan I gøre, for at fremstå professionelle og gøre oplevelsen af jeres booking god for både jer selv og spillestedets ansatte og frivillige?

Denne aften får I tips og tricks til at få helt styr på jeres riders! For hvad er den gode tech-rider? Hvad indeholder den? Hvordan sættes den op, så lydmanden nemt kan gøre sit arbejde, lydprøven forløber problemfrit og I virker top tjekkede?

Få hjælp af Holger og Nikolaj, som begge er lydteknikere og har set hundredvis af tech-riders – gode som dårlige. De vil med udgangspunkt i deres erfaringer fortælle om opbygning og indhold, og give jer personlig feedback og sparring på udarbejdelsen af netop jeres tech-rider.

Udover jeres tech-rider, er hospitality også vigtig for, at spillestedet kan sørge for at I har de bedste rammer for jeres tid på venue før og efter koncerten. Her præsenterer Christian, som står for pre-produktion på Kansas City, hvad en hospitality-rider som minimum skal indeholde. Det virker måske banalt, men med få justeringer kan I gøre indkøb, catering og bandsupportens arbejde meget nemmere!

Medbring gerne computer og dine riders, så du kan arbejde med det på aftenen.

Har du allerede nu et spørgsmål du gerne vil stille? Send det til mudmusic@kansascity.dk

 

PRAKTISK INFORMATION

Tidspunkt: 27. oktober, kl. 19.00 – ca. 21.00. Kom gerne 15 minutter før.  *Begivenheden er desværre aflyst*
Sted: Kansas City, Munkebjergvej 140, Odense M. Der er gratis parkering og busstoppestedet SDE Munkebjergvej ligger kun 250m derfra.
Pris: Arrangementet er gratis, men kræver en billet og har bindende tilmelding.